Privatlivspolitik for bloggen “Kronisk syg og hvad nu”

Dato for seneste opdatering: 07/01-2024

Velkommen til bloggen “Kronisk syg og hvad nu”! Jeg, Bettina Ekfeldt, driver denne blog og sætter pris på dit besøg samt din interesse i emner relateret til kronisk sygdom. Jeg forpligter mig til at beskytte dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder EU’s General Data Protection Regulation (GDPR).

1. Indsamling af personoplysninger

Jeg indsamler kun de personoplysninger, du frivilligt giver mig, når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller kommenterer på indlæggene. Dette kan inkludere dit navn, e-mailadresse og andre kontaktinformationer. Formålet med indsamlingen er at sende dig opdateringer om blogindlæg, begivenheder og at moderere kommentarer.

2. Brug af personoplysninger

Jeg bruger de indsamlede oplysninger til at sende dig nyhedsbreve, opdateringer og til at administrere kommentarer på blogindlæggene. Jeg behandler dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke, som du kan tilbagekalde når som helst ved at kontakte mig på info@ekfeldt.dk.

3. Opbevaring af personoplysninger

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at opfylde det formål, de blev indsamlet til, medmindre andet kræves i henhold til lovgivningen.

4. Beskyttelse af personoplysninger

Jeg har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion.

5. Deling af personoplysninger

Jeg deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er påkrævet ved lov.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse af, sletning af eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Du har også ret til at tilbagetrække dit samtykke og gøre indsigelse mod behandlingen. For at udøve dine rettigheder bedes du kontakte mig på info@ekfeldt.dk.

7. Ændringer i privatlivspolitikken

Jeg forbeholder mig ret til at ændre denne privatlivspolitik, og opdaterede versioner vil blive offentliggjort på bloggen.

8. Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller anmodninger vedrørende denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte mig på info@ekfeldt.dk.

Tak for din tillid til bloggen “Kronisk syg og hvad nu”!

Mange hilsner

Bettina

Tak for besøget!

Hvis du vil undgå at gå glip af nye indlæg, er det muligt at tilmelde nyhedsmailen.
Som modtager af nyhedsmail får man også adgang til de gratis e-bøger i det digitale bibliotek